Tendinte in alegerea tapetului, in 2022

Tendinte in alegerea tapetului, in 2022
Dacă vă gândiți să înlocuiți tapetul de acasa, probabil știți că aveți la dispoziție o selecție uriașă de opțiuni, acum in 2022. Mai multe opțiuni înseamnă că există șanse mai mari să găsiți exact ceea ce aveți nevoie. Cu toate acestea, poate însemna și că ceea ce aveți nevoie este îngropat sub colectii vechi și demodate. Solutia? Gasiti intreg ajutorul de care ai nevoie pentru a vă concentra pe tendințele actuale, aici si acum! Ați ajuns la locul potrivit. Continuați să citiți în timp ce analizăm câteva tendințe populare de tapet în 2022 pentru a vă ajuta să găsiți ceva care vă place cu adevărat.

Tapetul ramane si acum o modalitate excelentă de a aduce modele și imprimeuri atractive pe pereții locuintei și de a face o investiție utilă - mai ales dacă lucrați cu tapet de calitate superioară.

Pentru ca asta facem de ani de zile, aici la Verdeco, suntem mereu la curent cu cele mai fresch colectii de tapet si fototapet, de la cele mai bune mărci din lume - reusim in mod constant sa evaluam produsele in functie de ușurința in aplicare, durabilitatea și valoarea. 

- Peisaje pitorești

Cauți puțin mai mult calm și mulțumire în viața ta? Cel mai simplu mod de a crea un spațiu interior liniștitor este prin puterea naturii - umple-ți casa cu copaci, flori, dealuri sau tărâmuri îndepărtate exotice și creează un sentiment de bunăstare pură.

În timp ce aceste motive pot fi văzute pe tapetele standard, ceea ce vedem în acest an sunt optiunile la scară largă, ce vă permit să vă decorați casa cu caracter și personalitate, la o mai mare amploarea și proporție. Indiferent dacă alegeți un singur perete sau îl extindeți pe toți pereții din spațiul casei, efectul este unul de impact uluitor

Puteti începe cu o cameră care are nevoie de o reîmprospătare și continuati de acolo. Dacă aveți o grădină și aveți nevoie să vă improspatati camera de zi, poate doriți să luați în considerare un peisaj pitoresc care încorporează și structuri, cum ar fi un spalier, o seră sau altceva. În acest fel, veți putea să vă extindeți grădina și să o aduceți în spațiul de locuit, creând un flux perfect al naturii în interior și în exterior.

Alternativ, ați putea dori să creați un sentiment de evadare cu o pictură murală panoramică, fie în dormitor, fie în baie. Natura evocatoare a unor astfel de desene murale și sentimentul de liniște și calm pe care îl pot aduce, vă vor transforma pereții în opere de artă, creând un spațiu pe cât de stilat, pe atât de restaurator.


Gaseste in magazin cele mai noi modele de tapet de la designeri celebri!

- Imagini tropicale, vechi

Peisajele tropicale nu este o tendință nouă, dar anul acesta vin cu un plus de rafinament și o notă vintage. Dacă vrei să faci o plimbare in natura neimblanzita și să dai casei tale o senzație îndrăzneață, salbatica, nu trebuie să fie ceva zgomotos. Alege bucuria neîngrădită a motivelor junglei, a modelelor tropicale și a frunzelor supradimensionate pentru a adăuga o notă de exotic spațiului de locuit. Totusi, combinați-o cu o paletă de culori elegantă și mai discretă și obțineți dintr-o dată un aspect minunat si sofisticat.

Vei gasi lumini și umbre care se filtrează prin frunze de palmier, frunze cu siluetă, frunze de ginkgo în formă de evantai, leoparzi și tigri, stoluri de pasari s.a. Te vei bucura de jungle exotice și lagune luxuriante cu palmieri legănători -  mici bucati de paradis pe care le poți experimenta în propria casă. Tonurile calde, in lumina blanda a soarelui de seara sunt în armonie perfectă cu paleta răcoroasă liniștitoare de verdeață.

- Imitatii de sculpturi neutre

Trăim viața în 3D, așa că de ce să nu adăugați o dimensiune suplimentară de design și pe pereții locuintei? Datorită tehnicilor noi și inovatoare de imprimare, tapetul este acum mai versatil ca niciodată, cu o textură adăugată într-o varietate de stiluri, modele și materiale.

Inspirate de sculptură, modele de relief din lut sculptat, ceramică artizanală, texturi și linii ale grădinilor zen, toate celebrând măiestria și autenticitatea lucrărilor artiștilor și artizanilor. O paletă de culori neutre, pământii, permite texturilor și modelelor să „strălucească” subtil, creând în același timp un sanctuar liniștitor al unui spațiu interior.

Aplicatie? Tapetul se referă la confort - asadar, alegeți o zonă în care este posibil să vă petreceți mult timp, cum ar fi camera de zi sau dormitorul. Decideți dacă veți folosi tapetul texturat pe unul sau pe toți cei patru pereți - doriți un perete caracteristic sau doriți să vă simțiți ca și cum ați fi înfășurat într-un cocon familiar? Selectați un ton neutru și apoi adăugați alte tonuri calde de pământ pe mobilierul, covoarele sau lucrările de artă, având grijă să împacăți texturile și modelele subtile, incat să stea confortabil împreună.

Tonurile neutre se potrivesc perfect cu tonurile pământii precum ocru, rugină și siena arsă, iar dacă vrei să dai un pic de farmec acestui aspect, folosește accesorii din alamă sau bronz pentru a adăuga retusarea finală perfectă. Veți avea o casă caldă și primitoare și care vă atrage toate, simțurile în același timp.




 

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!