Tapetul – o formă de artă

Tapetul – o formă de artă

Ai îndrăznit vreodată sa privești lucrurile astfel? Ai considerat tapetul ca o expresie a artei? Dincolo de culori, forme sau estetica, aceste minunate fasii de material, aplicate pe perete, ne pot schimba orice stare. Fa acest experiment – lipeste o bucata de tapet, în încăperea în care petreci cel mai mult timp… apoi revino asupra ei. Odihneste-ti ochii pe tapet în lumina dimineții, în lumina prânzului și apoi în lumina serii. Astfel poți sa fii sigur că iubești modul în care arată tapetul, în toate stările și momentele sale. Dar mai ales, in toate starile tale!

Tot mai mulți designeri de interior recomanda sa montam tapetul în centrul atenției noastre. De ce? Tapetul este menit să fie o declarație, sa fie văzut – așadar, permite-i să-și facă treaba.  Întocmai ca și cu o lucrare de arta, pe care nu o ascunzi după perdea sau după un dulap. Fii indraznet!

Bineinteles, unii specialisti recomanda tapetarea întregii încăperi (nu doar a unui perete specific) – poate deasupra unor lambriuri sau de la un anumit nivel in sus. Astfel, te poți bucura de un impact crescut și un aspect …finit (parca asa, lucrarea este finalizată).  

Comanda din colecțiile Verdeco de tapet sau alege un fototapet personalizat, potrivite pentru orice tip de spațiu!


La Verdeco, creativitatea și libertatea de amenajare sunt încurajate, cu fiecare client. Dacă un lucru te face sa te simți bine si iti infrumuseteaza viata, ai tot sprijinul nostru! În magazinul online te bucuri de acces rapid la o mare diversitate de materiale, modele, culori și texturi disponibile pe piața globală de tapet. Aici, asortarea diverselor culori sau modele este mereu o experiență plăcută.

Cu o experiență de peste 13 ani în vânzarea de tapet și fototapet, produsele Verdeco au ajuns în mii de case din România.  

Sfaturile specialistilor – ce sa alegem

  • Iubești liniile geometrice sau formele abstracte? Vei descoperi modele de tapet cu texturi complexe, adevărate opere de arta!   
  • Nu poți da greș nici cu modelele de tapet mai exotice, cu desene îndrăznețe.
  • Descoperă și compara noile colecții de tapet, cu design clasic sau modern. Azi, ai de unde sa alegi!
  • Dacă dorești sa nu risti prea mult, incepe cu un perete, folosind tapetul precum arta. Vei adauga caracter, farmec și individualitate – exact așa cum ar face un tablou original, pictat.
  • Nu trebuie sa cheltui o avere pentru a-ti transforma o camera! Tapetul este unul dintre cele mai de impact materiale pe care le poți folosi în decorare. Dintr-o incapere monotona, in ceva magic… in doar cateva minute!  
  • Zidurile sunt doar începutul! Cum ar fi sa faci ceva diferit și pe tavan? Nu ignora aceasta regiune a decorului modern. In trecut, tavanul era foarte decorat cu tencuială, aurire și fresce pictate. Dar, din anii 1920, nimeni nu a mai făcut nimic cu tavanul. Bucuria tapetului este că puteți pune cel mai uimitor model pe tavanul casei, foarte ușor. Te uiți în sus si iti rasfeti ochii!

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!