Tapetul modern - soluția perfectă pentru finisarea și decorarea pereților interiori

Tapetul modern - soluția perfectă pentru finisarea și decorarea pereților interiori

Astazi, trendul de a folosi tapet a devenit mai puternic decat oricand – o spun designeri de top, din intreaga lume. Pentru a ne convinge, este suficient sa ne uităm la camera doamnelor, decorata cu ornamente florale, la camera de oaspeți ce a primit un model de tapet cu palmieri sau la pereții ce imita marmura, în noile hoteluri din Occident.

Descoperă în magazinul Verdeco cele mai populare modele de tapet și fototapet din România!

Chiar dacă tapetul există de ceva vreme, statisticile arată într-adevăr o creștere: platforme sociale precum Pinterest recunosc că atunci cand vine vorba de căutări pentru „tapet” (îndeosebi din partea utilizatorilor de limba engleza), interesul utilizatorilor a crescut cu 41% de la an la an – cifrele raportate se referă inclusiv pentru 2020.

Care ar fi explicația pentru aceste lucruri? În timp ce stilul minimalist își pierde din adepți, tapetul se revelează ca un mod fabulos de a-ți exprima propriul gust și eclecticism – altfel spus, iubim sa preluam idei de estetică și decoratiuni din tot mai multe stiluri, perioade si influente. Iar în contextul pandemiei, în care mulți dintre noi ne-am simțit obligați sa ne adaptăm la o nouă viață, in care munca… parțială sau chiar cu normă întreagă s-au mutat acasă, ne dăm seama ca stilul personal al casei noastre, realizat cu bun gust, are un rol mai important decat oricand!  

Consultanta de specialitate de care ai nevoie

Știm totuși ca lucrurile nu sunt atat de simple precum par la o prima vedere – una este să admiri tapetul în paginile unei reviste noi sau într-un restaurant recent deschis într-un oraș modern, care are la dispoziție echipe întregi de decoratori și alta este sa executi o astfel de lucrare la nivel personal. Așadar ar trebui sa fim descurajați? Sa ne lăsăm acoperiti de ingrijorari de genul “Ce se întâmplă dacă montez tapetul și apoi nu-mi place? Ce este de făcut dacă trendul se schimba în câțiva ani? S-ar potrivit chiar și cu mobilierul meu? Pentru a te ajuta, Verdeco iti oferi o paleta uriasa de optiuni din care sa alegi, o impartire excelenta pe stiluri, categorii și produse, un blog cu articole utile și sfatul unei echipe pregatite temeinic. Totul pentru a primi cele mai bune sfaturi pentru alegerea tapetului potrivit pentru spațiul pe care îl amenajezi, a evita greseli comune si a-ti lasa “amprenta”, cu stil!  

La Verdeco te bucuri de 5000 de articole pentru decorarea încăperilor casei ori biroului

Alege-ti decorul potrivit dintre cele peste 5000 de articole pentru finisarea pereților! Vei descopera cat te usor iti sunt puse la dispoziție culoarea, textura și designul potrivit. Ai o selecție generoasa de produse de calitate, de la producători de top, ce include cu materialele perfecte pentru finisarea și decorarea pereților, dupa orice dorinta sau vis. Așează-te confortabil și alege din cele peste 5000 de modele de tapet, fototapet, vopsele decorative, stickere și profile decorative.

Viziteaza acum un magazin specializat în comercializarea de materiale pentru finisaje decorative, decorațiuni și tehnica de umbrire: tapet, fototapet, panouri 3d, plinte si profile de duropolimer si poliuretan, jaluzele, rolete textile, rulouri, jaluzele plisate (plisse), jaluzele romane, perdele si vopsele. Găsești aici producători cu renume la nivel mondial, precum: AS Creation, Marburg, Sirpi, Zambaiti Parati, Parato Cristiana Masi, Limonta, Eijffinger, Erismann, Rasch, Wizard & Genius, Komar, Pufas, Gaudi Decor.

In plus, te bucuri de:

  • Transport gratuit la comenzi de peste 299 lei
  • Cel mai bun raport calitate/preț
  • Imagini și fotografii de calitate ce exprimă cu acuratețe designul tapetului vandut
  • Articole, noutăți și prezentări de colecție recent intrate pe piața europeană

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!