Urban Spaces

Urban Spaces
Functionalitate este cuvantul care defineste cel mai bine aceasta colectie de tapetede la Marburg. Modelele, texturile si culorile sunt astfel potrivite incat sa transforme spatiile de locuit, la propriu, in spatii de locuit, unde noi trebuie sa ne odihnim intre perioadele in care suntem plecati de acasa. Dupa cum spune si denumirea colectiei, Urban Spaces, totul se raporteaza la oras, acest spatiu care luat in ansamblu este in sine o casa pentru noi, iar casele noastre sunt doar locurile in care ne retragem pentru intimitate si odihna. Modelele de tapet Urban Spaces sunt desenate pentru a face trecerea din exteriorul in interiorul locuintei noastre cat mai relaxanta si si intuitiva pentru noi. Colectia contine 75 de modele de tapet care acopera toata gama de necesitati: living, dormitor, hol si chiar bucatarie, toate fabricate din vinil pe suport non-woven (vlies), fapt ce confera rezistenta la trafic si frecare umeda.


Un living modern, simplu, cu note masculine, in care se pot primii musafirii pentru o cina sau o distractie in jurul un board game.



O sufragerie relaxanta in culori mai calde, tomnatice, cu o atingere feminina.



Dormitorul confortabil si simplu, in care putem citi cele cateva pagini inainte de somnul odihnitor.



Amenajarea unei camere pentru creatie, gaming, sport sau birou este un lucru care poate schimba felul in care ne petrecem momentele libere de dupa munca.



Daca spatiul ne permite e foarte bine sa amenajam un coltisor pentru citit si baut un ceai.

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!