Spune “Bun venit” culorii și modelelor în casa ta – idei de tapet pentru orice cameră

Spune “Bun venit” culorii și modelelor în casa ta – idei de tapet pentru orice cameră

Ești gata pentru următorul tău proiect de decorare? Consultați aceste idei ingenioase pentru a vă transforma spațiul, dupa bunul plac.

Când vine vorba de adăugarea de culoare, modele și chiar textura casei tale, ideile perfecte de tapet sunt ...ca o gura de aer proaspat. Oricare ar fi stilul tău interior, există un design care să se potrivească, de la modeleîndrăznețe până la flori frumoase și multe alte opțiuni. Și nu trebuie să tapetați o cameră întreagă pentru a vă bucura de oferta de tapet cu personalitate. Bineînțeles, pereții sunt locul evident pentru tapet, dar îl puteți folosi și pentru a recicla un dulap, pentru a inveli un panou sau pentru a sta în spatele unei canapele sau unui pat... sau chiar să adăugați un pic de model pe insula din bucătărie.

Deci, atunci când vă planificați următorul proiect de bricolaj și decorare, asigurați-vă că oferiți ideilor de tapet concentrarea pe care o merită. Inspirați-vă de aceste modalități creative de a adăuga tapet în orice cameră a casei, pentru o refacere ușoară a interioarelor.

Creeaza un zid fals de cărămidă, cu tapet
Obțineți aspectul unui perete de cărămidă în stil industrial fără a fi nevoiți să construiți unul - pur și simplu alegeți un tapet cu aspect realist. Un design de acest tip poate fi folosit inteligent pentru a păcăli ochiul să creadă că modelul cărămizii este adevărat  (doar nu vă apropiați prea mult!). Rezultatul adaugă profunzime și interes unei camere.

Gaseste in magazin colectia de tapet Elements AS Creation potrivita!

Veți găsi exemple frumoase și moderne care înfățișează idei de lambriuri pentru pereți, lemn degradat și modele ciudate, cum ar fi tapițeria de lux cu nasturi - pentru pereți! O idee inteligentă de a falsifica peretii, în orice cameră.



Agățați dungi orizontale pentru a lărgi spațiul
Doar pentru că o cameră este mică nu înseamnă că trebuie să fie umplută cu tonuri neutre. Dacă este folosit corect, un model îndrăzneț poate ajuta să facă ca un spațiu mic să se simtă mai plin de impact. Dungile atârnate orizontal reprezinta o tactică de decorare inteligentă, pentru a păcăli ochiul să creadă că incaperea este mai largă decât ar fi în realitate. Un dormitor alb-negru poate prezinta un design alb-negru pe peretele din partea opusă patului, lăsând ceilalti pereți într-o nuanță blanda de gri.

Tapet deasupra plăcilor de faianta
Vrei să adaugi un model în baia ta, dar îți faci griji că tapetul se udă? Folosiți această idee pentru a ridica modelul deasupra unei secțiuni de gresie. Montati gresie până în punctul în care ar putea ajunge stropii, apoi tapetați pe tavan pentru a vă asigura că designul este sigur și uscat. Este un aspect inteligent și este mai subtil decât tapetarea unui întreg perete - dacă nu ești sigur că faci pasul, ca să spunem așa, acesta ar putea fi modalitatea de rezolvare a lucrurilor.



Includeți plafonul în schemă
De ce să lași tavanul pe din afară? De mulți ani, puterile din lumea interioarelor ne spun cât de la modă este tapetarea celui de-al 5-lea perete. Ai fi atât de îndrăzneț? Am spune că funcționează dacă camera este suficient de mare pentru a permite, într-un spațiu deja mic - un tavan cu tapet ar putea copleși, făcându-l să se simtă și mai mic. Pentru cele mai bune rezultate, alegeți o hârtie în culori deschise, pentru a vă asigura că spațiul este încă luminos și aerisit.

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!