3 sfaturi pentru realizarea unui  ancadrament potrivit amenajarii tale

3 sfaturi pentru realizarea unui  ancadrament potrivit amenajarii tale

 Profilele decorative au un rol important in amenajarile interioare si exterioare.  Ele sunt folosite pentru a defini proportiile unei incaperi. In ultimii ani, designeri si arhitecti celebri s-au folosit de aceste materiale practice pentru a le scoate din banalitate. Astfel, ei au gasit solutii inovatoare, ce au devenit tendinte actuale, prezente din ce in ce mai des in amenajari interioare.

 Acum dispunem de multe informatii despre profile si exista multe surse de inspiratie. Astfel incat poate fi dificil de ales modelul potrivit. Iata 3 sfaturi de care e bine sa tii cont pentru a avea succes.
 

1. Marimea peretilor

 In incaperile mici este o adevarata provocare pentru a gasi solutiile ideale care sa confere iluzia de spatiu mai mare.  Multi opteaza pentru pereti albi pentru a da un aer aerisit camerelor. Dar o astfel de abordare poate parea banala si incompleta. De aceea, ancadramentele realizate din brauri decorative pot sa adauge un farmec aparte peretilor, fara a crea un aspect inghesuit.

 Pentru camerele spatioase, se poate opta pentru un joc de linii si texturi prin alaturarea mai multor profile, de dimensiuni si modele diferite. Aceasta creeaza un aer modern si placut peretilor.






2. Designul incaperii

 De asemenea, stilul camerei este important in alegerea profilelor potrivite. E o camera cu linii minimaliste, drepte, bine conturate?  Sau s-a optat pentru forme rotunjite, linii curbe si detalii clasice? Poti adauga un plus ancadramentelor optand pentru decoratiuni de colt care creeaza un aer clasic si sofisticat.






3. Materialul profilelor

In prezent, cele mai cunoscute materiale folosite in realizarea profilelor decorative sunt polistirenul, polimerul dur si poliuretanul. In general, pentru realizarea ancadramentelor se folosesc brauri din polimer dur si poliuretan. Spre deosebire de polistiren, acestea doua sunt mai dense si rezista in zone de trafic intens cum sunt holurile, bucatariile si camerele de zi.
 
Pentru bolti si stalpi rotunzi sau pentru locuri unde pur si simplu se doreste un ancadrament rotund e bine de stiut ca fiecare dintre profilele Gaudi poate fi comandat din poliuretan flexibil.




Idei inedite de a folosi braurile decorative

  • Fii original si aplica profile decorative pe tavan.  Cu siguranta, aceasta abordare va completa designul camerei si va atrage privirile vizitatorilor.


 
  • Combina braurile decorative cu texturi, precum tapetul sau vopselele decorative.  In acest sens, variantele sunt multiple. Exista o gama larga de tapete si vopsele ce pot fi incadrate. Ele dau un farmec aparte si nu incarca vizual peretii.



 Pe siteul nostru vei gasi o varietate de profile decorative de o calitate premium, produse de Gaudi, realizate din duropolimer. Vezi produsele aici. Acestea te vor ajuta sa infrumusetezi peretii tai si sa completezi designul camerei tale cu solutii actuale.

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!