Vrei sa obtii o amenajare sofisticata in propria locuinta? Alege tapetul potrivit!

Vrei sa obtii o amenajare sofisticata in propria locuinta? Alege tapetul potrivit!

Te-ai decis ca acum e momentul sa investesti in decorarea peretilor pentru a-i face mai stilați și mai sofisticați? Ideile noastre de tapet si sfaturile de azi sunt exact ceea ce ai nevoie pentru un finisaj modern:

Incepe cu holul caminului tau

Intrarea in locuinta este cea care le ofera tuturor prima impresie despre designul interior al casei. Suntem siguri că ai dori să oferi …o introducere perfectă. Elementul principal care atrage atenția este, fără îndoială, fundalul – acesta influențează modul în care te simți când treci peste prag. Echilibrat și liniștitor sau confortabil și primitor, tapetul ales va asigura acest rezultat.



Esti o fire creativa? Alege arta abstracta

Sa mai ramanem putin in hol – pana la urma, aceasta incapere este, de asemenea, o introducere catre personalitatea ta, ca proprietar. Dacă ești o persoană creativă care se străduiește să umple cu artă fiecare spațiu, această idee cu siguranță ți se va potrivi. Ia în considerare modelele abstracte, de diferite culori pentru o nouă strălucire a caminului.

De la cele mai simple la cele mai îndrăznețe forme și nuanțe, vei umple spațiul cu noi zone de energie și vibrație. Utilizeaza pereții ca o oglinda in care sa iti reflectezi imaginația bogată și sa însuflețesti spațiul cu elemente luminoase. Încă un lucru de luat în considerare: asigura-te ca ai o lumina puternica, corect aleasa, pentru a pune in vedere acest spatiu si celelalte camere.



Comanda online tapetul modern potrivit, de la producatori de renume, in magazinul Verdeco.ro!
 

Treci dincolo de stilurile cu care erai obisnuit

Tapetul modern cu desene/picturi este una dintre tendințele care câștigă tot mai multă popularitate în acest an și care promite să rămână actual si pentru sezoanele următoare. Pus pe un perete reprezentativ, acesta poate crea chiar iluza unui spatiu marit, printr-un efect de expansiune al picturilor/ desenelor reprezentate pe tapete.

Ia în considerare amintirile de vacanță, motivele exotice sau elementele inspirate din natură pentru tapete si pereti… însuflețiți. Multi designeri recomanda culorile neutre pentru a nu risca crearea unui mediu copleșitor.



Pana in cele mai mici detalii…

Cauti perfectiunea? Nimic nu iti va îmbogăți locuinta cu mai multă perfecțiune decât un tapet simplu, dar detaliat. Cum este posibil să pui laolaltă aspecte atât de opuse precum simplitatea și detaliile? Pur și simplu, respectand regulile de estetica. Pentru asta, ar trebui sa ai in vedere culorile neutre si formele mici, repetitive, care nu ies in evidenta, incepand cu elemente inspirate din natura si ajungand la geometrie, optand pentru diverse modele, inclusiv dungi.

Combinația perfectă de nuanțe liniștitoare și modele aproape încețoșate îl va menține simplu, dar fascinant. Trebuie remarcat faptul că acesta din urmă trebuie să completeze culoarea de fundal și să funcționeze ca o extensie, pentru a asigura integritatea întregii compoziții.

In concluzie, tapetul ramane un element de design incredibil (și adesea subestimat), ce poate adăuga instantaneu culoare, personalitate și artă spațiului tău. Într-o perioadă în care camerele tapetate modern conduc trendul in social media, merita sa ne documentam si mai mult asupra acestui stil.





 

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!