My Home. My Spa. schimbă-ți atmosefra casei

My Home. My Spa. schimbă-ți atmosefra casei

Ascultă! Privește și simte! Mireasma, sentimentul ...

Lasă toate senzațiile minunate să intre, îmbrățișează diversitatea lumii noastre, întinde-ți brațele și invită binele să stea la tine acasă. Colecția My Home. My Spa. îți va transforma casa în spațiul senzorial preferat.

My Home. My Spa. creează un spațiu în care aceste experiențe și impresii minunate pot fi surprinse în fiecare zi. Este timpul pentru schimbare, timpul pentru a crea un nou sentiment de bunăstare adaptat gusturilor tale individuale.

Colecția cuprinde 10 teme de ultimă oră, care nu lasă nimic de dorit pentru aproape toate zonele din casă și redefinește complet tema cocooning-ului. 
 

Absoarbe căldura

Simte aerul rece pe pielea ta, îmbibă-te cu razele soarelui si bucură-te de căldura și securitatea casei tale. My Home. My Spa. - relaxează-te și simte-te bine în timp ce privești pereții împăduriți, un verde liniștitor într-un decor natural. Cu adevărat acasă.



Bucură-te de finisaje de primă clasă

Intră intr-o lume a luxului. Spațiu și timp pentru momente de bine într-o atmosferă liniștitoare plină de arome dulci. Cu noua colecție My Home. My Spa. pereții creează un spațiu liniștit, pentru sufletul tău...


  

Trăiește-ți viața

Mai departe, mai sus, mai bine! Tu ai putere in fiecare mușchi, în fiecare gând. Fiind activ înseamnă să trăiești. Pe pereții tăi această energie există prin modele și culori inovative.
Colecția My Home. My Spa. aduce momente intense in casa ta. Munca s-a terminat!


  

Ești acasă

Ești aici, exact în locul în care vrei să fii. Calmul complet te cuprinde, te poți concentra mai bine, aerul vibrează la cea mai mică mișcare. Decorul nu lasă nimic de dorit – iese la iveală un nou spațiu care atrage atenția, mângâie sufletul și trezește puteri uitate.



Simte energia

Concentrează-te. Sclipirea creativă este reflectată de stilul urban aerisit. În My Home. My Spa. corpul și sufletul sunt în tandem.
Gândește cu voce tare, ascultă-te și simte avalanșa de energie urbană electrizantă.



Decorul adaugă valoare

Mai mult eu. Mai multă valoare. Exprimă-te și relaxează-te în casa ta. My Home. My Spa. adaugă exclusivism senzorial casei tale. Auriul se combină cu tonuri și stiluri moderne în modele și texturi fascinante.
Înțelege importanța mediului înconjurător și relaxează-te. Chiar aici, chiar acum.


  

Traiește momentul

Muzică în urechi, beton sub picioare. Totul este în mișcare. Lasă-te în derivă și scufundă-te în sunetul orașului. Clubing acasă. Pe pereți modele psihedelice pline de lumină, bas în aer.
My Home. My Spa. propune modele interesante care reflectă sentimentul vieții moderne.



Îndrăznește să te îndrăgostești

Mirosul de cafea proaspătă se îmbină cu senzația de fericire pe care o aduce un început bun de zi. Căldura casei, relaxarea completă aici și acum și mult spațiu pentru distracție. Modelele confortabile și tonurile calde de damasc de pe perete adaugă o calitate magică camerei și îți oferă putere pentru fiecare nouă zi.
My Home. My Spa. My Love



Arată-ți emoțiile

Închide ochii și vezi ce contează cu adevărat pentru tine. Alege un loc în care să evadezi, miroase pe piele parfumul pernelor proaspete... visează. Aici îți poți da frâu liber simțurilor.



Visele sunt realitate

Te mișcă... poți să simți. Ca o atingere pe piele sau un sărut pe frunte.
Lasă-ți casa să te îmbrățișeze, umple-i pereții cu romantism, petale, parfum de trandafiri. Dă-i acel ceva în plus.

My Home. My Spa.

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!