Karl Lagrefeld - atemporal

Karl Lagrefeld - atemporal

In ultiumii ani, producatorii de tapet au abordat o noua strategie si au initiat colaborari cu case de moda celebre pentru a lega acest domeniu de trend-urile din industria modei. Astfel, au luat nastere colaborari de succes precum Versace si AS Creation, Lamborghini si Zambaiti Parati, Luigi Colani si Marbug sau Karl Lagerfeld si AS Creation.

Karl Lagerfeld este cunoscut in lumea modei ca o imagine misterioasa. El a colaborat cu mai multe case de moda cunoscute precum Chloe, Fendi si Channel. Din 1984, acesta si-a lansat propria marca, fiind cunoscuta la nivel mondial pentru abordarea avangardista si relevanta a stilului. Semnatura sa: clasic atemporal asociat cu o tusa moderna si rock. Acest atribut il face unic si in industria tapetului.

Colectia de tapet cu Karl Lagerfeld, produsa de AS Creation, nu poate decat sa preia stilul emblematic al designerului. Aceasta contine 9 teme principale: Sketch, Stripes, Fan, Ikonik, Leopard, Kaleidoscope, Kuilted, Kameo si Ribbon, fiind alcatuita din 64 de modele de tapet.

Iata cateva exemple:
 

Sketch







 

Aceasta tema este inspirata de schitele designerului. Acesta a inceput sa fie pasionat de moda inca din copilarie, de cand a participat cu mama sa la o prezentare de moda. Modelele de tapet din aceasta tema sunt chic, potrivite pentru ateliere de croitorie, magazine, camere de adolescenti etc.

 

Ikonik






Logo-ul brandului este usor de remarcat deoarece este o figurina a designerului insusi. Colectia de tapet “Karl Lagerfeld” contine cateva printuri digitale care amintesc de maretia si popularitatea casei de moda.
 

Leopard







 

Jocul dintre motivele animal print si literele ce compun numele designerului reprezinta o abordare inovativa ce amintesc de originalitatea caracterului lui Karl. Modele sunt disponibile in mai multe variante de culori. Acestea sunt spectaculoase, conferind o nota de unicitate spatiului.
 

Ribbon






Poate unul dintre cele mai recognoscibile motive ale brandului, Ribbon este echilibrul  dintre minimalism si note originale. Textura este uluitor de eleganta, desi pastreaza linii bine definite si unicolore. Tusa de accent este uimitoare, o panglica rosie ce atrage toate privirile.




Prin talentul sau desavarsit, prin munca si dedicarea sa, Karl Lagerfeld a reusit sa ramana un nume cu greutate in lumea modei. Aptitudinile, atitudinea si reusitele lui au inspirat si alte industrii. Vezi aici colectia de tapet Karl Lagerfeld colectia acestuia. 

 

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!