Nu face aceste greseli cand vine vorba de tapet!

Nu face aceste greseli cand vine vorba de tapet!

Afla cateva sfaturi utile legate de amenajarea caminului tau
Lucruri despre tapet pe care trebuie să le știți înainte de plasa o comanda pentru locuinta ta


Vrei să adaugi o notă de lux sau de originalitate interiorului casei tale? Tapetul este o modalitate excelentă de a lumina o cameră. Fie că este vorba de amenajarea noului apartament sau de înfrumusețarea unei  case renovate, tapetul adaugă un sentiment de energie, aer proaspat, culoare, stil și fler oricărei case. Instalarea acestui material este un proces ușor - poți să o faci singur sau să apelezi la ajutorul unui expert profesionist.
  • Cum pot tapeta o cameră mică?
Chiar daca pare o provocare, cu puțină grijă și precauție, se poate realiza cu succes. Experții recomandă evitarea optiunilor de culoare închisă cu imprimeuri mici, deoarece acest lucru poate face spațiul să pară mult mai sumbru și claustrofob. O opțiune mai bună ar fi să alegeți un tapet cu un model mare, rar, deoarece acest lucru poate crea iluzia unui spațiu mai mare.
  • Aleg hârtia sau alt material?
Există mulți factori de luat în considerare atunci când decideți între hârtie și alte materiale pentru tapetul casei. Costul este adesea un factor decisiv. Cu toate acestea, durabilitatea și ușurința de instalare sunt, de asemenea, factori importanți de luat în considerare. Hârtia este în general mai delicată și mai dificil de instalat decât alte materiale, dar poate fi o alegere bună pentru zonele cu trafic redus sau o actualizare temporară. Alte materiale, cum ar fi vinilul sau vlies-ul sunt mai durabile și mai ușor de instalat. În cele din urmă, cea mai bună alegere depinde de nevoile și preferințele specifice ale proprietarului.
  • Unde pot încerca printuri mici de tapet?
Printurile mici pot fi o modalitate excelentă de a adăuga interes vizual unei camere, fără a o face copleșitoare. Acestea tind să funcționeze cel mai bine în spațiile în care doriți să creați o senzație de calm, cum ar fi dormitoarele pentru copii sau dormitoarele principale. Printurile mici se pot pierde în încăperi mai mari, cum ar fi camerele de zi și, de asemenea, se pot estompa în timp.
  • Ce se poate face într-o cameră cu tavan jos?
Camera poate părea mai mică decât este și se poate simți destul de claustrofobă. Pentru a face camera să pară mai înaltă, pot fi folosite imagini de fundal speciale cu un gradient de culoare de la tonuri închise la tonuri deschise. Dungile verticale au un efect similar. Vopsirea tavanului în alb sau într-o culoare deschisă, cu un contrast puternic, dă, de asemenea, iluzia de înălțime.
  • Ce greșeli sa evit?
La tapetare pot apărea mai multe greșeli. Poate cineva nu reușește să prezinte modelele corect. Acest lucru are ca rezultat un aspect neuniform, deranjant. O altă greșeală este aceea de a nu verifica tapetul înainte de a aplica adezivul. Acest lucru poate duce la formarea de bule sau riduri în tapet. De asemenea, marginile și cusăturile trebuie verificate pentru a vă asigura că nu sunt vizibile. În cele din urmă, tapetul trebuie verificat pentru continuitate, pentru a asigura un aspect perfect.
  • In concluzie...
Atunci când alegeți tapet pentru o cameră, este important să luați în considerare scopul camerei, cât de curat îl puteți păstra și cât va fi pastrat tapetul, în funcție de utilizarea camerei. De exemplu, bucătăriile, holurile și camerele copiilor au nevoie de tapet rezistent la apă și ceva care sa poata fi curățat frecvent. Băile se pot descurca cu tapete rezistente la umezeală, dar distrugerea cauzata de apa va fi inevitabilă. Alege materialul in functie de durabilitate.

Sperăm că v-a plăcut articolul nostru despre cum să alegeți tapetul. Există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când alegeți tapet, dar cu aceste sfaturi (plus celelalte de pe blog), veți fi sigur că veți obține produsul potrivit!

Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să ne contactați oricând! Nu uitat sa verificati promotiile de tapet din magazin!

 

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!