Peretele accent TV

Peretele accent TV
Când vine vorba de crearea unui perete accent în camera de zi, de multe ori se uită un lucru important: televizorul. Camerele de zi amenajate fără TV, cu imprimeuri artistice masive și șeminee elegante arată grozav, însă ele nu reflectă realitatea că 99% din camerele noastre de zi se concentrează în jurul televizorului.

Și de ce nu ar fi așa? Camera de zi este făcută pentru confort și relaxare, iar divertismentul însoțește de obicei ambele lucruri. Din păcate adevărul este că, deși televizoarele sunt esențiale pentru orice sufragerie modernă, nu arată bine când nu sunt folosite.

În aceste condiții urmarea logică este să concepem un perete de accent în camera de zi, iar acesta să fie chiar peretele din spatele televizorului. În felul acesta am avea un perete de accent și totodată am face ca televizorul să nu aibă un aspect stingher.

Vă vom dezvălui trei modalități de a crea un perete de accent TV.

1. Perete de accent TV cu riflaje verticale

Dacă încercați să vă păstrați camera de zi minimalistă, un perete din riflaje în spatele televizorului este probabil cea mai bună opțiune. Dacă doriți ca efectul să fie mai dramatic e simplu, puteți folosi riflaje cu decor lemnos, iar dacă doriți ca dramatismul să fie complet puteți vopsi riflajele în negru sau gri antracit sau altă culoare închisă și serioasă. Dacă doriți o amenajare simplă și rapidă în loc de panouri riflate sau șipci puteți folosi tapete cu model 3D cu aspect de riflaj. Aspectul vizual va fi aproape același dar confortul dumneavoastră și bugetul vor suferi mai puțin.






2. Stil industrial, tapet cu model de beton sau cărămidă

Nu orice interior este potrivit pentru acest stil, dar tapetul cu model de beton poate asigura un accent incredibil pentru în spațiul potrivit. Apartamentele care au deja un pic din acea „estetică loft” pot fi duse la următorul nivel prin integrarea aspectului betonului expus, în special în spatele televizorului.







3. Perete de accent TV cu ancadramente din profile

Ancadramentele din profile din polimer dur sau poliuretan pe pereți sunt cu siguranță o soluție de luat în seamă pentru peretele cu televizorul. Stilul cu siguranță adaugă o notă de eleganță victoriană oricărei încăperi, în acest caz, sufrageriei. Nu numai că face spațiul să se simtă matur, dar încadrează și televizorul așa cum ar fi încadrat un tablou pe vremuri, mai ales dacă sub televizor aveți incorporat un șemineu electric. Altă posibilitate este să adăugați o vopsea verde pădure pe perete și veți obține o  nota distinsă dar in același timp modernă, sau puteți opta pentru aplicarea unor profile intr-un stil modern.










 

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!