Cum alegi tapetul potrivit pentru casa ta?

Cum alegi tapetul potrivit pentru casa ta?

Scurt ghid, cu întrebări și răspunsuri

Te pregătești să redecorezi casa ori apartamentul, însă preferi să comanzi totul online? Vrei să fii mulțumit de alegerile făcute și să fii impresionat de noul tapet, imediat după instalare? Sau ți-e frică că vei căuta cu disperare politica de returnare a magazinului, sperand ca nu ai făcut o greșeală foarte scumpă?

Găsirea tapetului potrivit pentru locuința ta este acum mai ușoară decât oricând până acum. Iată de ce:

Acum, in 2021, este mai simplu să găsești opțiuni. Aproape fiecare producător de tapet are colecțiile sale disponibile pentru vizualizare online. Dar cum alegi dintre mii de imagini? Nu doriți să vă deschideți noul colet cu tapet și să descoperiți cum culoarea este alta, că modelele imprimate sunt mult mai mici decât credeați sau model gigantic de pe perete arată altfel atunci când este instalat.

Poate ai constrângeri de timp, limitari de buget, iar miile de opțiuni  de cumpărături online disponibile nu par sa ne ajute. De fapt, tuturor ne-ar plăcea sa privim în continuu modelele frumoase de tapet, ore in sir, fără un scop sau un plan anume. Dar facand asta, riscam să cumpăram (din oboseala sau dezamăgire) un tapet care sa ne multumeasca doar pentru ca este de culoarea potrivită și că nu este. Altfel spus, cumparam din frustrare și nu din convingere.

Solutia? Planifica-ti cautarea

  1. Decide-te asupra criteriilor

Ce stil trebuie sa aiba spațiul amenajat? Tapetul ar trebui să fie legat, in general de acest design. Fără îndoială că ați petrecut ore întregi pe Instagram sau Pinterest, căutând inspirație. Apoi, ganditi-va la scara tapetului, contrast și saturația de culori. Intreaba-te – vreau un model pe scară largă, o amprentă minusculă sau ceva monocrom? Caut mult contrast în tapetul meu sau ceva foarte șters? Vreau culori puternice, pasteluri sau neutre? Vreau ceva foarte liniar și grafic, sau foarte complicat, cu înflorituri… sau ceva între ele? 

  1. Antreneaza-te pentru a căuta rapid ceea ce ai nevoie

Cand vezi în magazinul online „5258 de rezultate” sau „Pagina 1 din 68” când cauți tapet, poți sa fii descurajat. Asadard, trebuie sa înveți să scanezi rapid selecțiile.

Cauta dupa stil sau culoare. Rezistați dorinței de a răsfoi totul, „pentru orice eventualitate”! Apoi foloseste filtrarea articolelor disponibile. Căutați mai întâi tipul corect de model, apoi de culoare. Nu uitați de scară, contrast și „nivel de ornare” – pagină după pagină. Faceți clic pe orice opțiuni care arată bine în ceea ce privește modelul, apoi vedeți dacă acestea sunt disponibile în culoarea dorită.

  1. Alege vizualizarea completă a modelului de tapet

Mărește fotografiile de prezentare pentru a vedea cum arată modelul tapetului pe un perete complet. Altfel, riști sa te îndrăgostești de un eșantion de tapet sau de o secțiune mică, și sa nu realizezi cum ne afectează afectează un spațiu amenajat, în viața reală. Ca oameni obișnuiți, trebuie sa vedem cum arată un tapet, la scara mare! Cum altfel știm cum va umple un perete?

În magazinul online Verdeco găsești rapid modelele de tapet care ți se potrivesc. Ai toate filtrele pentru produse la indemana (în partea stanga a paginii) – culoare design/fundal, material, model, dimensiuni, pret etc., incat sa ajungi ușor la opțiuni. Imaginile sunt clare, mari, și te ajuta sa gasesti repede ceea ce cauți! In plus, ai o multime de articole informative, detalii despre colecțiile noi și transport gratuit la comenzi de peste 299 de lei!

Spor la cumparaturi!

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!