Esprit 10

Afiseaza: 1-4 din 4 produse

 Filtre

Colecția de tapet "Esprit 2015" este acum disponibilă în Romania prin magazinul Verdeco. "Esprit 10 - Four Seasons" poate fi asemuită cu muzica lui Vivaldi, transpusă în design interior. În colecțiile anterioare renumita casă de modă Esprit a încercat să surprindă tumultul vieții urbane, spre deosebire de colecția "Esprit 10", în care cuvântul de ordine este natura, întoarecrea către natură și îndreptarea atenției către ce este cu adevărat important în viață. Lacurile, marea, deșertul și padurea sunt cele patru simboluri pentru cele patru anotimpuri. Ele ne încurajază să savurăm fiecare moment în toate sensurile și reprezintă inspirația din spatele acestei colecții de tapet neobișnuită. Colecția cuprinde 55 de modele unele fabricate din hartie duplex, iar majoritatea pe suport de material nețesut.

Lakeside - Vine primăvara!

Tapete cu flori in culori de primăvara, nuanțe de turcoaz, verde, roz, violet și portocaliu, perfect completate cu tapete uni, texturi cu dungi, care arată ca și cum ar fi fost ușor erodate de briza primăverii.

Tapet Esprit, design floral, Lakeside

 
Coastline - Visul unei zile de vară...

Tapet cu design relaxant, pentru amenajări calme, în tonuri proaspede de albastru și violet. Exact ca și zilele de vară petrecute în singurătate la malul mării.

Modele tapet Esprit, grafic, design Coastline

 
Desert - Deșertul trăiește!

Modele de bază florale, surprinse în culorile toamnelor africane fierbinți, completate cu modele de tapet în dungi verticale difuze, nedefinite și contraste puternice alb-negru.

Modele tapet Esprit, floral, modern

 
Woods - un tărâm al iernii...

Când singurele flori pe care le vedem sunt cele pictate cu gheață pe geamuri, gândul ne duce doar la căldură și pături călduroase. Dar iarna are frumusețea ei, iar griul său capătă multe nuanțe subtile. Tapete cu modele grafice de flori de gheață, modele uni și modele de tapet cu linii verticale, toate surprinse în nuațe de culoare care arată latura suavă, efemeră și sensibilitatea fenomenelor iernii.

Tapet Esprit 10, modele grafice, Esprit Romania

 
Eco - Natura pe perete...

"Înapoi la natură" - acest deziderat nu se aplică doar designului modelelor "Eco", ci și materialelor din care aceste modele sunt fabricate: în principal materiale reciclate. Designul modelelor "Eco" este simplu, grafic, dar expresiv, iar culorile alese sunt tonuri de roșu și gri.

Tapet Esprit, modele grafice, tapet Baia Mare

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!