Mac Stopa

Filtreaza rezultatele

Produs / tip

Vezi mai multe

Brand / Design

Vezi mai multe

Stil

Vezi mai multe

Model

Vezi mai multe

Culoare design

Vezi mai multe

Culoare fundal

Vezi mai multe

Material

Vezi mai multe

Dimensiuni rola

Vezi mai multe

Repetare model

Vezi mai multe

Lavabilitate

Vezi mai multe

Pret

Vezi mai multe

Producatori

Vezi mai multe

Rating

Vezi mai multe

Afiseaza: 1-21 din 32 produse

Mac Stopa, fondatorul Massive Design este un arhitect si designer originar din Polonia, cu o vasta experienta in planificarea si amenajarea spatiilor interioare. Printre beneficiarii Massive Design se afla companii globale precum: Google, Samsung, BMW, Unilever, Bacardi-Martini, AstraZeneca, MasterCard si multi altii. Mac stopa este cunoscut si recunoscut pentru stilul sau modern, futurist, spectaculos, bazat pe puternice efecte vizuale 3D, volumetrii si culori in nuante puternice, dar totodata functional si eficient. Motto-ul designer-ului Mac Stopa este "Think Bold".

Misiunea declarata a Massive Design este aceea de a-si ajuta clientii prin crearea unor conditii de munca exceptionale si intarirea identitatii de brand.

Dea lungul anilor Mac Stopa a fost recompensat cu o multitudine de premii pentru proiecte de amenajare, design de obiecte de mobilier sau proiectarea de materiale decorative.

Universul creat de Mac Stopa si Massive Design a fost democratizat prin crearea unor modele exceptionale de tapet in colaborare cu producatorul german AS Creation, casele si birourile din Romania si din intreaga lume, avand acum acces la creatiile marelui designer.

Suport clienti L-V 9-17, S 9-13

0746257734 office@verdeco.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.